The Vision Web

De naam van The Vision Web werd in het collectieve geheugen van ondernemend Nederland gegrift door het bevlogen bedrijfsportret dat Govert Derix twee jaar geleden schreef.
Management Team

"Een van de beste boeken over werk van 2000" (de Volkskrant)

"Een knap boek"  (Management Scope)

"Een uniek boekwerkje" (Knack)

"De naam van The Vision Web werd in het collectieve geheugen van ondernemend Nederland gegrift door het bevlogen bedrijfsportret dat Govert Derix twee jaar geleden schreef" (Management Team)

"Lees The Vision Web. Het boek van communicatie-adviseur Govert Derix is spannende literatuur voor iedereen die iets meer wil begrijpen van complexe werkvormen in de 21ste eeuw."  (de Volkskrant)

"De wereld zoals we die kennen, voelt ineens hopeloos verouderd." (Vrij Nederland)

"In The Vision Web is eindelijk eens te lezen dat … blunders geen belemmering hoeven te zijn op weg naar de hemel."  (NeXT!)

"Dit praktijkboek laat zien hoe spannend het kan zijn om te werken in een netwerkomgeving. Het levert veel ideeën op en kan mogelijke angst wegnemen in het proces naar een nieuwe organisatievorm." (Yolanda Eijgenstein in Scope)

"Govert Derix is erin geslaagd een goed leesbaar en inspirerend boek te componeren waarin verslag wordt gedaan van een werkelijk vernieuwende stijl van organiseren. Een prachtige praktijkcase van een groeiende lerende organisatie waar het individu centraal staat. Govert Derix reikt ons interessant materiaal aan voor degenen die zoeken naar het mooiste gelijk." (Manager & Literatuur)

"De eerste bedrijfsroman over een netwerkorganisatie. De schrijver is op zoek naar het leiderschapsgeheim binnen de e-business. Zet aan tot nadenken."  (goforlearning.nl)

Op chaosforum.com  staat The Vision Web lange tijd op nummer 1.